Privatlivspolitik

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik er du mere end velkommen til et skrive en mail til online@akustikken.dk.

Hvad bruges mine personlige oplysninger til?

Når du giver Akustikken oplysninger om dig selv, forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi bruger oplysningerne til at forbedre vores hjemmeside samt til at kunne give dig en bedre service.

Oplysningerne bruges udelukkende i vores bestræbelser på at skabe en god dialog mellem dig og Akustikken. De vil altid blive behandlet fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Persondataloven beskytter dig

Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

Akustikken A/S er ansvarlig for de oplysninger, du afgiver til os f.eks. bestiller en vare online.

Registrering af anonyme besøgsdata (cookies m.m)

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvad bruger i cookies til?

Vi bruger cookies til at optimere sitets tekniske funktionalitet samt udføre trafikmåling, annonceafvikling og adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering.

Vi bruger Google Analytics til at analysere trafikken på Akustikken.dk.
Du kan læse her hvordan du fravælger cookies fra Google Analytics

Kundeoplysninger

For at du kan indgå aftale med os på akustikken.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

    • Navn
    • Adresse
    • Telefonnummer
    • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysninger afgivet til Akustikken sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og ansatte for Akustikken A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Akustikken A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Akustikken A/S via e-mail online@akustikken.dk.

Ophavsret/Copyright

Indholdet på dette website tilhører Akustikken A/S og er beskyttet af loven om ophavsret. Information, inklusive tekst, billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form uden skriftlig tilladelse fra Akustikken. Det er ulovligt at modificere indholdet på dette website. Overtrædelse af disse bestemmelser vil blive retsforfulgt.

Akustikken tager forbehold for trykfejl og tekniske fejl på dette website. Indholdet på websitet kan ændres uden varsel.

 

  • Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.